Würth en uw chemische producten (gevaarstofmanagement)

Als marktleider op het gebied van bevestigings- en montagetechnieken biedt Würth zijn klanten een grote diversiteit aan tools om de juiste producten voor allerlei toepassingen te selecteren.

171027_Wurth_foto_1.jpg

Zo kunt u als klant gebruik maken van het zeer efficiënte ISI!! Gevaarstofmanagement. ISI!! Gevaarstofmanagement biedt Verum-deelnemers de ideale manier om de gevaarlijke stoffen te beheren.

Bedrijven die te maken hebben met gevaarstofmanagement worden geconfronteerd met een steeds uitgebreider pakket aan regels en verplichtingen. Het doel hiervan is het verzekeren van een veilige werkomgeving en het beschermen van het milieu. Om u te helpen met het concentreren op het werk in plaats van de regels, biedt Würth de uitgebreide online tool ISi!! -beheer van gevaarlijke stoffen aan. Deze tool helpt eenvoudig en snel aan de wettelijke eisen te voldoen met veiligheidsinformatiebladen, RI&E, bedrijfsinstructies en registratie van gevaarlijke stoffen, ook voor niet-Würth producten:

1.            eenmalig gegevens invoeren met eigen bedrijfslogo
2.            locatie invoeren
3.            producten aan de hand van ooit geleverde producten op locatie in de tool zetten
4.            klaar!

 171027_Wurth_foto_2.jpg

  • Voor alle Würth producten zijn de werkplekinstructiekaarten al geschreven.

  • Risico-inventarisatie en -evaluatie met ingevulde, maar aan uw bedrijf aangepaste checklists– snel, veilig en eenvoudig uit te voeren en te documenteren.

  • Opleidingsfilms en een elektronisch identificatiesysteem incl. afspraak beheer ondersteunen u bij het uitvoeren van uw instructies.

  • Daarnaast herinneren wij u er graag maandelijks per mail aan wanneer er veiligheidsrelevante of juridische veranderingen in de veiligheidsinformatiebladen optreden of wanneer u naar een nieuw product van ons bent gewisseld.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een vertegenwoordiger of met de Key Accountmanager divisie metaal bij Würth Nederland, de heer Dick van Huijstee (06- 5130 1805).

Kijk ook voor meer informatie op wurth.nl