Word nu via Verum lid van de NEVI tegen gereduceerd tarief

En profiteer van alle voordelen                                           

U kunt nu gebruik maken van de overeenkomst die wij met NEVI, dé inkoopautoriteit van Nederland, zijn aangegaan. NEVI maakt kennis toegankelijk voor iedereen die betrokken is bij inkoop en supply management. Daarom organiseren ze o.a. interessante congressen en netwerkbijeenkomsten en komen ze actief op voor de belangen van inkoopprofessionals, in het bijzonder voor de ruim 6.500 leden.

Een professional membership van de NEVI is extra aantrekkelijk door de afgesproken korting van 20% op het jaarbedrag: voor Verum-deelnemers dus geen € 194,21 maar € 155,57 (ex btw). Bovendien krijgt u als u nú lid wordt het lidmaatschap voor de rest van 2018 cadeau!

Bent u eenmaal lid, dan hebt u een groot aantal voordelen, waaronder toegang tot het indrukwekkende Kennislab, 8x per jaar toezending van het vakblad voor de inkoopprofessional DEAL! en kortingen op alle vakopleidingen en trainingen. Op de homepage van de NEVI-site vindt u alle voordelen op een rij.

Wilt u gebruik maken van het voordeel dat Verum u biedt, vult u dan het inschrijfformulier in en stuur dat naar info@verum.nl.

logo_NEVI.jpg