Vlietjonge_header.jpg

2016 is alweer bijna ten einde, een jaar waarin er veel veranderde. De stijging van het staalverbruik in Nederland, die begon in 2015, zette fors door. Wij zien dat steeds meer relaties een goede orderportefeuille hebben en dat ook de vooruitzichten voor 2017 redelijk tot goed zijn. Dit als gevolg van de aantrekkende economie in binnen- en buitenland.

Kijkend naar de ontwikkeling van de staalprijzen in het afgelopen jaar, constateren wij een sterke toename in de bewegelijkheid van de staalprijzen. Wij verwachten dat de staalprijzen zich in de loop van 2017 naar een hoger niveau zullen bewegen. Door antidumping maatregelen tegen o.a. China, fluctuerende grondstofprijzen en de aantrekkende wereldeconomie wordt het voorspellen van de staalprijs wel steeds lastiger.

Ook binnen Vlietjonge Staalhandel staat de tijd niet stil. Afgelopen jaar is er wederom fors geïnvesteerd. De belangrijkste ontwikkelingen zijn:

• het behalen van ons EN1090 certificaat.
• het implementeren van een volledige traceerbaar magazijn door middel van barcodescanning.
• volledig automatiseren van onze attestenstroom waardoor u, indien gewenst, certificaten voor aflevering al in huis heeft.
• implementatie van een nieuwe boorzaagstraat.

Wij merken dat alle ontwikkelingen binnen ons bedrijf door u als positief worden ervaren en zien dat onze bestaande klanten een groter deel van hun staalbehoefte bij ons onderbrengen. Daarnaast hebben wij ook veel nieuwe klanten mogen verwelkomen. Mede door de overname van de staalactiviteiten van Joseph van de Loo BV heeft Vlietjonge Staalhandel zich verder ontwikkeld tot een gezond en stabiel bedrijf dat klaar is voor de toekomst!

In het komende jaar, waarin wij alweer vijf jaar zelfstandig zijn, blijven wij ons door ontwikkelen om onze service, leverbetrouwbaarheid en flexibiliteit verder te verbeteren. Zoals u gewend bent houden wij u hiervan op de hoogte.

Wij danken u voor het in ons gestelde vertrouwen en zijn u graag in 2017 weer van dienst. Namens alle medewerkers van Vlietjonge Staalhandel wens ik u en uw collega’s prettige feestdagen, een goede gezondheid en een succesvol 2017!