Vernieuwde online oliezoekmachine voor Argos Supreme

Argos Supreme heeft zijn online oliezoekmachine grondig vernieuwd. Dit was nodig omdat de afgelopen maanden vele Supreme-smeermiddelen zijn vervangen door een hoogwaardigere en/of veelzijdigere variant. De oliezoekmachine is uitgebreid met een kentekenzoekfunctie voor personenwagens en de layout is in een nieuw jasje gestoken.

In de Argos oliezoekmachine ziet u na enkele klikken welke motor-, transmissie- en hydrauliekoliën geschikt zijn voor een bepaald type auto, vrachtwagen, landbouw- of grondverzetmachine, werktuigen, enz. Bovendien krijgt u vaak meerdere opties te zien, zodat u een olietype kunt kiezen dat u ook voor andere voertuigen kunt gebruiken.

En met de kentekenmodule voor personenwagens is opzoeken nog eenvoudiger: gewoon het kenteken invoeren en u ziet onmiddellijk alle olie-opties op het scherm. Ga nu snel naar de Argos oliezoekmachine en probeer het zelf uit!

Wenst u liever persoonlijk advies? Dan kan uiteraard ook! Raadpleeg dan vrijblijvend een officiële Argos distributeur in uw regio.