TKMN opent vestiging in Hengelo

ThyssenKrupp Materials Nederland breidt uit en heeft een nieuw regiokantoor geopend in Hengelo. Met deze zevende vestiging komt het bedrijf tegemoet aan de groeiende vraag van klanten in Oost-Nederland naar maatwerkoplossingen. Door de directe aanwezigheid met een vestiging en kennis van het netwerk aan bedrijven in de regio kan ThyssenKrupp Materials Nederland nog beter op deze vragen inspelen. Gelijktijdig met de opening van het nieuwe regiokantoor aan de Demmersweg 47-11 zijn drie nieuwe medewerkers aangetrokken.

Het salesteam in Hengelo bestaat uit Bert Grolleman (Salesteam Manager), Martijn Leushuis (Account Manager) en Anouk ten Berge (Commerciële Ondersteuning). Grolleman en Leushuis hebben respectievelijk dertig jaar en vijftien jaar ervaring in de metaalverwerkende industrie. Zij hebben een jarenlange expertise opgebouwd in de  staalmarkt en de maakindustrie en weten waar kwaliteitsproducten aan moeten voldoen. Daarnaast kennen zij de bedrijven in de regio waardoor zij kunnen inspelen op de behoeften van de klanten op het gebied van producten, normeringen, certificeringen en toepassingen.

 150707_TKMN_vestiging_Hengelo.jpg

Metaalstad Hengelo

Hengelo is van oorsprong een metaalstad en geldt als het centrum van de maakindustrie in Nederland. De opening van een nieuwe vestiging in deze regio is een strategische keuze waardoor ThyssenKrupp Materials Nederland dichter bij de klanten in Oost-Nederland zit. Vanuit de nieuwe vestiging is het complete assortiment leverbaar en kan nog beter ingespeeld worden op de eisen en wensen van lokale klanten. "Ontwikkelingen in de markt leggen een druk op de efficiëntie van de processen. Homogeniteit en de juiste samenstelling van het materiaal is belangrijk. Door het bieden van de juiste producten, diensten en bewerkingen kunnen wij een belangrijke bijdrage leveren in de efficiëntie en voorkomen dat productieprocessen onnodig stilstaan", aldus vestigingsdirecteur Franklin van der Linden.

Over ThyssenKrupp Materials Nederland 

Met een compleet assortiment, het uitgebreide pakket bewerkingen, de grote voorraden in eigen land en de centrale magazijnen in Duitsland, is ThyssenKrupp Materials Nederland de logische keuze voor de Nederlandse metaalverwerkende industrie. Het bedrijf heeft zeven verkooppunten in Nederland en beschikt over een totaal magazijnoppervlakte van ca. 64.000 m². ThyssenKrupp Materials Nederland is onderdeel van ThyssenKrupp AG, die wereldwijd tevens over productiefaciliteiten voor staal en rvs beschikt en gevestigd is in ruim 70 landen. Er werken circa 160.000 mensen. Kijk voor meer informatie op www.tkmn.nl, twitter: ThyssenKrupp_MN .