Tetrix zoekt leerwerkplekken voor gemotiveerde jongeren

Tetrix Techniekopleidingen is druk bezig met de werving voor schooljaar 2016-2017 en inmiddels hebben zich al vele enthousiaste en gemotiveerde jongeren bij ons aangemeld.
Zij hebben bij ons de intake en de benodigde trainingen positief afgerond en zijn op zoek naar een leerwerkplek voor de BBL. Dit houdt in dat de lesweek gemiddeld bestaat uit 1 dag ROC, 1 extra dag bedrijfsgerichte lessen bij Tetrix (maatwerk) en 3 dagen werken bij een leerbedrijf.

Wij vragen u daarom om (extra) leerwerkplekken beschikbaar te stellen voor deze gemotiveerde jongeren. Dit kan door het antwoordformulier aan ons te retourneren, waarna wij – indien u een of meer leerwerkplek(ken) beschikbaar hebt – contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Tetrix zal dan vervolgens de geschikte kandidaat voor u selecteren die bij u op sollicitatiegesprek komt. Ook geven wij u graag meer informatie over de inhoud van de  opleidingen indien nog niet bekend:

- Persoonlijk OpleidingsPlan (inclusief informatie over het werkschema en het onderwijsniveau)
- duur opleiding
kosten en mogelijkheden voor subsidies en bijdragen bij opleiden
selectie- en toelatingscriteria van onze leerlingen
-
 (face-to-face) contactmomenten met de techniekopleider van de leerling
-
mogelijkheden voor zelf in dienst nemen van de leerling of inlenen via onze scholingspool , waarbij administratieve taken door ons geregeld worden en u geen werkgeversrisico heeft

Wij  willen benadrukken dat elke leerwerkplek een goede werknemer kan opleveren. Een werknemer die het vak bij en van u heeft geleerd en zich bij u thuis voelt!

Via het antwoordformulier kunt u aangeven of u een leerling wilt hebben en voor welke opleidingsrichting. Ook kunt u meer informatie verkrijgen bij David Frederiks van Tetrix, tel. 0800-858 0 858.

Alvast bedankt voor uw terugkoppeling.

Tetrix Techniekopleidingen

 https://tetrixtechniek.nl/

2015_Tetrix.jpg