Steenbergen investeert in boordcomputer-apps

De logistieke wereld verandert snel en daarom is het noodzakelijk om uitmuntende service te blijven leveren. Met de boordcomputerapp van Data2Track zorgt Steenbergen b.v. ervoor dat zij moeiteloos kan blijven inspelen op de wensen van de klanten en wordt er tevens voor meer rust op de verschillende planafdelingen gezorgd. De boordcomputer app, die op de persoonlijke bedrijfssmartphone van de chauffeur wordt geïnstalleerd, stelt de chauffeurs van Steenbergen in staat om zich op de hoogte te houden van de planning van alle gebeurtenissen die een distributierit met zich meebrengt. Zo worden er met behulp van de boordcomputer eventuele onregelmatigheden doorgegeven aan de planning/klantenservice, maar wordt ook de emballage geregistreerd. Onregelmatigheden kunnen door deze efficiënte manier van communiceren zeer snel en specifiek via de verschillende kanalen aan de klant worden gemeld. Dit leidt vervolgens tot betere/snellere oplossingen voor Steenbergen en nog belangrijker, zijn klanten. 

170213_Steenbergen_2.jpg
Tot slot registreert de chauffeur zijn werktijden met behulp van de boordcomputer app. De verloning van de chauffeurs verloopt hierdoor eerlijker en tevens worden chauffeurs getriggerd om de boordcomputer correct en te allen tijde te gebruiken. 

Al met levert de mobiele boordcomputer app Steenbergen  momenteel zeer veel voordelen op. Steenbergen staat echter in een continu optimalisatieproces aangaande de boordcomputer en zal deze altijd waar mogelijk verbeteren, iets dat in het verleden al heeft geresulteerd in een betere en snellere terugmelding naar de klanten van Steenbergen.

170213_Ill._Steenbergen.jpg