Logo_Seed.jpg

Seed Processing Holland finalist in Ondernemingsverkiezing Noord-Holland

Stem op Seed Processing Holland voor de OVNH-publieksprijs 2015/2016

Seed Processing Holland maakt al jaren een groei door, welke overeenkomt met de zaadsector waarin zij zich bevindt. Omzet en personeelsbestand zijn de afgelopen jaren verdubbeld. Ook nu staan er nog enkele vacatures open. Door deze groei was ook de huisvesting te krap en zijn er ook op dit punt diverse stappen gemaakt.
Het eigen bedrijfspand is de laatste maanden flink onder handen genomen en is er een flinke uitbreiding geweest in kantoorruimte en in de afmontagehal. Ons doel is een betere logistieke doorstroming van orders en hierdoor een betere prestatie / kwaliteit van onze diensten voor onze klanten.
Deze groei is niet onopgemerkt gebleven! Seed Processing Holland behoort daarom tot de tien finalisten (MKB-midden) van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland 2015/2016.
D
aarnaast maken we ook kans op de publieksprijs! Daar hebben wij uw steun voor nodigU kunt nog tot en met vrijdag 20 mei op ons stemmen voor de publieksprijs. 
D
e Ondernemingsverkiezing Noord-Holland is een jaarlijks initiatief van verschillende grote bedrijven en instanties, zoals de Provincie Noord-Holland, ABN AMRO, Randstad, Delta Lloyd en MKB Noord-Holland.Seed.jpg

Stem op ons!
Seed Processing Holland B.V. is al bijna 50 jaar de specialist in de ontwikkeling en productie van apparatuur en machines voor de zaadverwerkende industrie. Voor bijna alle processen, vanaf het moment dat het zaadje uit de vrucht of uit de plant wordt gehaald, tot aan het verpakken hebben wij een passende oplossing. Als één van de weinige aanbieders wereldwijd van turnkey- en one-stop-shop-oplossingen van machines voor de zaadverwerkende industrie van bloemzaden, groentezaden en akkerbouwzaden, mogen wij ons van belang en uniek noemen in de deze industrie.
 
Deze nominatie is een grote eer en een uitstekende motivatie voor ons om door te gaan met wat wij graag doen, het bedienen van onze klanten! De klant staat voor ons centraal! Maar het zou een prachtige beloning zijn voor ons gehele team om deze publieksprijs te winnen.
Volg deze link of scan de QR code en stem op ons.  

 QR-code_Seed.jpg

Bij voorbaat dank voor uw steun namens het gehele SPH team!