OSG breidt programma anti-vibratiefrezen uit met de AE-VMS-serie

OSG Corporation heeft de toevoeging aangekondigd van haar AE-VMS anti-vibratie hardmetalen freesaanbod. Een serie die is ontworpen om een ​​geheel nieuw niveau van freesefficiëntie te bereiken, in combinatie met een uitstekende afwerkingskwaliteit die geschikt is voor verschillende freestoepassingen.

OSG_antifibratiefrezen.jpg

De scherpe positieve spiraalhoek van de AE-VMS vermindert de snijkrachten aanzienlijk, waardoor de slijtage aan het gereedschap en mogelijke braamvorming en/of beschadiging aan het werkstuk worden geminimaliseerd, zelfs met agressieve snijgegevens.
Trilling wordt tot een minimum beperkt door de ongelijke tandafstanden en de geometrie van de variabele spiraalhoek van de AE-VMS. Bovendien zorgt de unieke spaangroef vorm voor een probleemloze spaanafvoer om stabiele en consistente prestaties mogelijk te maken. Met de hoge gereedschapsstijfheid van de AE-VMS kan het ontstaan van bramen worden onderdrukt om een ​​hoge freesnauwkeurigheid te garanderen. Met de toevoeging van de originele DUARISE-coating van OSG kan de standtijd worden verlengd door zijn uitstekende smering, superieure wrijvingsweerstand en hoge oxidatietemperatuurkwaliteiten. De meerlaagse constructie van de DUARISE-coating minimaliseert thermische scheuren, waardoor de AE-VMS zelfs in emulsie uitblinkt.

De AE-VMS is verkrijgbaar met verschillende hoekradii of als scherpe uitvoering zonder radius en is ontworpen voor een breed scala aan freesbewerkingen, waaronder sleuffrezen, schillend frezen, spiraalvormig frezen, contouren en helling frezen in RVS, gietijzer, koolstofstaal, legering staal en gehard staal (tot 40 HRC).

Bezoek OSG op de TechniShow:

OSG_TechniShow.jpg