Officiële opening nieuw bedrijfspand ERIKS Eindhoven

Om de verdere groei van regionale activiteiten in Noord-Brabant te realiseren, heeft ERIKS in Eindhoven twee bedrijfsonderdelen samengebracht onder één dak. ERIKS Servicecenter Eindhoven en ERIKS Kunststoffen Nuenen (voorheen Kubra Kunststoffen) verhuisden eerder dit jaar naar een modern, goed bereikbaar bedrijfspand. Beide ERIKS-onderdelen zijn nu gevestigd op de Industrieweg 15, 5627 BS Eindhoven op bedrijventerrein de Achtse Barrier.

150528_ERIKS_Eindhoven.jpg

Op 25 juni opent ERIKS zijn nieuwe bedrijfspand in Eindhoven officieel met een open huis. Bezoekers zijn van harte welkom tussen 15.00 – 19.00 uur om kennis te maken met de producten en diensten van ERIKS. Ze kunnen deelnemen aan productdemonstraties, kennis maken met de medewerkers en productinnovaties en ook de netwerkborrel bijwonen. Ook is het Festo Technoferium aanwezig.

Over ERIKS Kunststoffen
ERIKS Kunststoffen heeft het breedste pakket industriële kunststoffen in Nederland. Van standaard engineering tot high performance kunststoffen en van glasvezelversterkte kunststoffen tot extreem slijtvaste elastomere kunststoffen. Bewerkingen van kunststoffen doet ERIKS in diverse bewerkings-centra in Alkmaar, Almelo, Ede, Gouda en Eindhoven. Advisering bij materiaalkeuze, matrijsproductie, rapid prototyping en quick supply maatwerk zijn aanvullende diensten.

Over ERIKS Servicecenters
De onderhoudsmarkt bedient ERIKS met een landelijk netwerk van ERIKS Servicecenters. Korte communicatielijnen en vaste contactpersonen adviseren regionale klanten bij de inkoop van een groot assortiment werktuigbouwkundige componenten. De kernactiviteiten zijn stromingstechniek, afdichtingstechniek, rubbertechniek, industriële kunststoffen, aandrijftechniek, lagertechniek, gereedschappen, onderhouds- en veiligheidsproducten. De diepgaande product- en toepassingskennis van de ERIKS-medewerkers resulteert bij afnemers tot technische verbeteringen, minder stilstand, duurzame en efficiëntere productie en lagere voorraden.