Nieuwe website Arcus vandaag live!

We kennen Arcus al tientallen jaren als specialist op het gebied van buizen, flenzen en fittingen voor industriële toepassingen. Onlangs werd hier een compleet assortiment voor Food & Dairy en Industrial Supplies aan toegevoegd.

Vandaag lanceert Arcus zijn nieuwe website. Gebruiksgemak, productgegevens en technische informatie worden op overzichtelijke wijze getoond. De online interactiemogelijkheden maken het contact met de klanten over heel de wereld snel, eenvoudig en toch persoonlijk. In de LiveChat-functie staan de medewerkers van Arcus klaar om vragen te beantwoorden.

170315_Arcus_new_website_2017-NL.jpg

De site met een moderne uitstraling biedt afnemers de mogelijkheid om online een offerte aan te vragen. Een ervaren verkoper zal hier vervolgens binnen het uur op reageren. De materiaalcertificaten zijn 24 uur per dag beschikbaar via het digitale portal op de website.

Met vestigingen in Nederland, België en Duitsland is Arcus als groeiende onderneming lokaal en internationaal actief. Arcus geeft met deze nieuwe website een aantrekkelijk en modern visitekaartje af dat past bij de wensen van de markt. De website is te vinden op:  www.ArcusEurope.com

Arcus blijft continu in ontwikkeling. Tijdens de Business Contact Dagen Noord in Leeuwarden introduceert de onderneming een nieuwe, revolutionaire afsluiter. Arcus brengt deze Hydract-afsluiter als eerste leverancier in Nederland op de markt. Via een demonstratie kunnen klanten kennis maken met dit nieuwe product. De stand van Arcus is op 21 en 22 maart te vinden op het RVS-Metaalplein WTC EXPO in Leeuwarden.