Nieuwe service Tuinte groep

De Tuinte groep is een samenwerking aangegaan met ID-Rep Electronic, een Frans bedrijf dat reeds 25 jaar actief is op het gebied van het repareren, reviseren en onderhouden van industriële elektronische componenten en servomotoren. Het dienstenpakket van ID-Rep / Tuinte groep is veelomvattend. Het omvat o.a. complete reinigingen van systemen, verzorgen van storingsanalyses en het preventief vervangen van mogelijk versleten onderdelen. Een groot voordeel hierbij is dat men in staat is snel en doeltreffend aan uw vraag te voldoen, dankzij de grote interne voorraad aan reservematerialen.

Ook is het mogelijk om een reconstructie uit te voeren van uw printplaat, die om welke reden dan ook niet meer te herstellen is. Vanzelfsprekend worden hierbij dezelfde functionaliteiten gewaarborgd.

Tuinte_samenwerking_ID.jpg

ID-Rep / Tuinte groep beschikt over een efficiënt serviceapparaat met zeer ervaren technici en diverse vestigingen in Europa. Zij staan tot uw beschikking om uw defecte component ofwel te repareren, ofwel te vervangen door een alternatief component. Nieuwsgierig geworden? Voor meer informatie kijkt u op www.tuinte-groep.com of www.id-rep.com