Nieuwe monturen veiligheidscorrectiebrillen tegen Verum-condities

Een ruime collectie monturen beschikbaar als u via de Employee Safety Manager bestelt

foto_Intersafe.jpg

De Intersafe Employee Safety Manager voorziet in de behoefte om compliance, kosten en orderverwerking van veiligheidsbrillen volledig en efficiënt onder controle te houden.  

De Employee Safety is een volledig interactieve up-to-date online tool die vanuit meerdere disciplines binnen de organisatie aangestuurd kan worden en zorgt voor een hoger veiligheidsbesef bij de gebruiker.

Met deze tool maakt Intersafe het voor de alle betrokken partijen in de keten mogelijk om het volledige orderproces online en efficiënt uit te voeren en te volgen:

- U ziet op dragersniveau wie welke bril in bezit heeft, of deze voldoet aan de door u gestelde norm, of deze aan vervanging toe is en of de aan te meten bril ook daadwerkelijk is besteld.
- De bestellingen vallen altijd binnen de door u opgegeven specifcaties.
- De besteller en drager worden automatisch op de hoogte gesteld van de productievoortgang.
- Kostenbesparing en procesoptimalisatie door minder handelingen en een digitale flow met een elektronisch goedkeuringsproces.
- Alle veiligheidsbrilllen in de collectie hebben een optimale pasvorm en draagcomfort en voldoen aan de Europese   EN166-norm voor oogbescherming.
- Transparante prijsstelling à vaste verrekenprijs (VVP).
- Breed assortiment lens typen en monturen.
- Altijd een opticien uit het servicenetwerk in de buurt .
- De mogelijkheid om op locatie aan te meten.

Regelt u uw veiligheidsbrillen met de Employee Safety Manager?

Sinds deze maand zijn alle aangesloten opticiëns voorzien van de nieuwe collectie veiligheidscorrectiebrillen.In bijgaande leaflet vindt u een overzicht van het volledige proces voor het bepalen tot en met uitleveren van een aangemeten veiligheidsbril. Daarnaast is een overzicht toegevoegd van de nieuw beschikbare monturen en vindt u een extra toelichting op het type lenzen. 

Nieuwsgierig hoeveel tijd en papier de Employee Manager scheelt terwijl u zeker bent dat de bestellingen binnen de door u opgegeven specificaties vallen met één duidelijk overzicht van de status van alle bestellingen?

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom veilig en gezond werken? Schrijf u hier in voor de maandelijkse nieuwsbrief.