Air Products: de nieuwe generatie afleverbonnen

track_trace_trust.jpg

Beste klant,

Eerder informeerden wij u over ons meest recente en klantgerichte programma – het Air Products cilindervolgsysteem. Dit systeem zal op 29 februari 2016 in gebruik genomen worden.

Als onderdeel van dit nieuwe systeem, zullen alle Air Products-chauffeurs met behulp van mobiele data de leveringen registreren. De klant wordt verzocht om de levering op het mobiele apparaat van de chauffeur te ondertekenen, als bewijs van ontvangst.

De real-time informatie verzonden door dit systeem en de registratie van de cilindervolgnummers (CTN), zullen de inhoud en indeling van de afleverbon bepalen. Hierdoor is een zeer nauwkeurige rapportage van het cilindersaldo een feit. Alle afleverbonnen zijn elektronisch beschikbaar op ons APDirect® klantenportaal.

Informatie_over_het_huidige_formaat_afleverbon.jpg

Informatie over het huidige formaat van de afleverbon
Let op:

  • Indien u een vooraf geprinte afleverbon ontvangt, zult u geen verschil zien in de verstrekte informatie.
  • Indien u een leveringsbon ontvangt, afgedrukt door de chauffeur ter plaatse, dan ziet u de cilinder volgnummers op deze bon.

In beide gevallen heeft u altijd toegang tot een papieren en/of elekronisch document met de volgnummers van de geleverde cilinders.

Nieuw formaat: elektronische afleverbon
Op de e-leveringsbon staan de volgnummers (CTN) van de geleverde cilinders en deze digitale afleverbon wordt rechtstreeks naar de betrokken persoon gemaild. Dit binnen 24 uur na levering. Ook op het APDirect® klantenportaal kunt u deze digitale leveringsbonnen terugvinden.     

Nog meer verbeteringen op komst
In de komende maanden worden er nog meer wijzigingen doorgevoerd die uitsluitend bedoeld zijn om u, als trouwe klant, beter te dienen.

Heeft u vragen omtrent productinformatie of bent u onzeker over bepaalde veiligheidsaspecten, neem dan contact op met onze klantenservice. Komende maanden zal hier meer nieuws over volgen. 

Neem contact op
Wij waarderen alle feedback die u mogelijk heeft over onze nieuwe afleverbonnen.
Deze wijzigingen willen we graag met u bespreken en wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Onze klantenservice is bereikbaar op het nummer 020-2061701 (optie 2) of per e-mail: apacust@airproducts.com.

Meer informatie omtrent het traceren van cilinders, real-time data en de nieuwe generatie afleverbonnen kan u hier → terugvinden.

Nieuwe ideeën of andere opmerkingen blijven uiteraard welkom.