Naamswijziging ODS

ODS B.V. maakt sinds lange tijd deel uit van Klöckner & Co SE. Deze onderneming is de grootste voorraadhoudende en producentonafhankelijke distributeur van staal en metalen producten met toonaangevende staalservicecenterbedrijven in zowel de Europese als Amerikaanse markt. In een wereld die steeds kleiner wordt door de razendsnelle digitale ontwikkeling is besloten om meer eenheid te brengen tussen alle Klöckner-organisaties.

Om die reden zal ODS B.V. per heden handelen onder de naam Kloeckner Metals ODS Nederland en wordt dit ook tot uiting gebracht in een nieuw logo:

2016_ODS_Kloekner.jpg

In de praktijk verandert er voor u als relatie van ODS B.V. helemaal niets. Het management, uw contactpersonen, onze service en werkwijze blijven onveranderd.

Wat er wel verandert is de website. Vandaag lanceert Kloecknet Metals ODS Nederland een nieuwe website: www.kloecknermetals.nl. Een website die helder en overzichtelijk is, waar u snel alle informatie kunt vinden over het bedrijf, de producten en de services. Actuele prijslijsten, brochures en kwaliteitsdocumenten zijn eenvoudig te vinden en te downloaden. 

Ook vindt u op de homepage de link naar de vernieuwde webshop. U kunt via de site eenvoudig een inlogcode aanvragen.

Mocht u naar aanleiding van deze mail vragen hebben, neem dan gerust contact op met uw contactpersoon bij ODS.