MEVAS: eerlijk advies over de voor u beste verzekering tegen de laagste prijs

MEVAS B.V., hét assurantie-advieskantoor voor de Metaal & Techniek, bezoekt binnenkort weer een aantal Verum-deelnemers in het land. Als volle dochter van de Metaalunie heeft MEVAS kennis van alle aspecten van de sector en spreken ze dezelfde taal; iedere dag zitten de adviseurs bij een aantal Metaal- en techniekbedrijven aan tafel.

De afgelopen tijd hebben verzekeraars hun producten aangepast en nieuwe producten ontwikkeld. MEVAS heeft daarom opnieuw onderhandeld en ingekocht en is helemaal up-to-date.

Het kan handig zijn uw huidige assurantieportefeuille eens geheel vrijblijvend te laten onderzoeken door de collega’s van MEVAS. Zo weet u of u helemaal goed verzekerd bent, of u zich aan de regels houdt (zodat u ook echt uw schade uitgekeerd krijgt) en wordt samen met u gekeken of u geld kunt besparen op uw huidige portefeuille. Misschien heeft u teveel verzekerd, zijn er dubbele dekkingen of heeft MEVAS gewoon scherper ingekocht dan uw huidige adviseur. Hebt u zelf al het beste uit de markt gehaald, dan zal dit ook blijken en is er geen aanleiding over te stappen.

MEVAS is overigens de enige adviseur die ook hoge kortingen op preventiemiddelen en -diensten aanbiedt. Te denken valt aan taxaties tegen onderverzekering, NEN-keuringen, alarmsystemen, sloten voor bestelbussen, vlamdovende prullenbakken etc.

Binnenkort wordt u gebeld door een medewerker van MEVAS met de vraag of er een afspraak met een adviseur gemaakt mag worden. Het is in dat geval uiteraard handig als u uw huidige polissen, voorwaarden etc. bij de hand hebt.  

2019_logo_Mevas.jpg

MEVAS B.V.
Havinghastraat 25
1817 DA  Alkmaar
info@mevas.nl
t
el. 088 4565400