Leveranciersmutaties per 1 januari 2019

  • Nieuwe leveranciers

Per 1 januari a.s. kunt u gebruik maken van een aantal nieuwe leveringsovereenkomsten:

 -          Bernard Sanders Aandrijftechniek B.V. (IP Sanders), Zanten B.V. en Duursma B.V.

   2019_Bernard_Sanders_150_dpi.jpg    2019_Zanten_150_dpi.jpg     2019_Duursma_150_dpi.jpg

Deze onder de IP Groep (Industriepartner) vallende leveranciers van MRO-producten hebben samen 25 vestigingen in Nederland. Ze zijn, net als Op den Velde Industrie, voorraadhoudende leveranciers met kennis van de lokale markt en met specialisaties in de productgroepen aandrijftechniek, lagertechniek, pneumatiek, hydrauliek, appendages, lastechniek en veiligheidsproducten.

 -          Emcon B.V.

 2019_Emcon_150_dpi.jpg

Emcon B.V. houdt zich bezig met industriële toelevering van technische delen en samenstellingen die geproduceerd worden bij geselecteerde leveranciers in o.a.  Slowakije, Roemenië, China, India en Maleisië en is daarmee een nieuwe partner voor uitbesteedwerk in het buitenland.

-          Würth Industrie Service GmbH & Co. KG

2019_WIS_150_dpi.jpg

Binnen de Würth Groep is Würth Industrie Service GmbH & Co. KG (WIS) gespecialiseerd in het leveren van “C-Parts Service op maat”, waarbij de klanten van WIS de artikelen (assortiment > 1 mln art.) direct op hun productielijnen aangeleverd kunnen krijgen.

-          MCB Nederland B.V.

 2019_MCB_100dpi.jpg

MCB Nederland te Valkenswaard is leverancier van een totaalpakket staal, aluminium, rvs en non-ferro. De bestaande afspraken met MCB Specials in Almere, onderdeel van MCB Nederland, blijven gehandhaafd.

Uitgebreide informatie over deze leveranciers vindt u per 1 januari a.s. op hun inkooppagina. Daarnaast wordt een en ander toegelicht in het Verslag bij het inkoopboek 2019, dat u eind januari wordt toegestuurd.

 

  • Afscheid twee leveranciers

De contracten met Staalharderij Dominial en MetricControl worden niet verlengd.