KSM Benelux: leverancier Houghton viert 150-jarig bestaan

KSM Benelux werkt, als zijnde de enige Platinum Distributor in de Benelux, nauw en intensief samen met Houghton, wereldmarktleider in metaalbewerkingsvloeistoffen. Houghton is actief in meer dan honderd landen en beschikt wereldwijd over elf productielokaties en tien regionale R&D centres, waarvan vijf in Europa.

In 2015 viert Houghton zijn 150-jarig bestaan. Mede in dat kader heeft Houghton International de nieuwe corporate video ‘Houghton, Fluid Partnerships Making a World of Difference’ gelanceerd. Via de website www.ksm-benelux.com biedt KSM Benelux eenieder die geïnteresseerd is nu de gelegenheid deze ruim drieëneenhalve minuut durende video te bekijken.

Meer informatie over Houghton (koel)smeermiddelen of advies gewenst op het gebied van smeertechnisch onderhoud? Neem dan gerust contact op met KSM Benelux via tel. 0318-555129 of vul het contactformulier op de website in. Op de hoogte blijven van KSM-nieuws of interessante weetjes met betrekking tot de metaalbewerkingsmarkt? Volg de linkedin-pagina van KSM Benelux