KSM Benelux ‘Ambassador Distributor’ van Castrol Industrial in Nederland

Castrol Industrial en KSM Benelux in Roermond gaan per 1 januari 2016 nauw samenwerken op het gebied van distributie en serviceverlening binnen Nederland. Met KSM Benelux als ‘Ambassador Distributor’ zal de logistieke serviceverlening op het gebied van industriële smeermiddelen en metaalbewerkingsvloeistoffen aanzienlijk worden uitgebreid en geoptimaliseerd. Met het combineren van de producten en expertises van beide organisaties wordt de markt een uitgebreid totaalpakket aan industriële producten, toepassingsgerichte ondersteuning en additionele services gepresenteerd.

KSM Benelux is dé industriespecialist voor de advisering over - en de levering van - hoogwaardige industriële smeermiddelen en metaalbewerkingsvloeistoffen. Als nieuwe ‘Ambassador Distributor’ van Castrol Industrial gaat KSM zich richten op specifieke afnemerscategorieën. KSM biedt de markt een uniek totaalpakket aan producten en services dat volledig is afgestemd op de wensen en eisen van de hedendaagse industrie.

Innovatie in dienstverlening
Naast uitbreiden van zijn logistieke netwerk gaat Castrol Industrial ook in versneld tempo nieuwe (digitale) technologieën en communicatiemiddelen inzetten, om het selecteren en bestellen van producten voor zijn klanten makkelijker en efficiënter te maken. Voor alle typen gebruikers, van klein tot (zeer) groot, levert Castrol, mede met KSM als nieuwe partner, maatwerk op het gebied van hoogwaardige producten en gerelateerde services. Snel en gericht leveren, maar ook het op het juiste (service)niveau ondersteunen van afnemers in de metaalindustrie worden daarbij als belangrijke succesfactoren ervaren. Met KSM als nieuwe partner speelt Castrol hier optimaal op in.

Kijk voor meer informatie op: www.castrolindustrial.com en www.ksm-benelux.com