Jobarco’s marktconforme EQ-flex vervangt de CC- en CY-series

Jobarco springt in op de veranderingen in de markt en heeft besloten zijn bekende series CC en CY uit te laten lopen ten gunste van nieuwe en reeds bestaande productlijnen. Voor elke markt en elke toepassing is een geschikte kabel voorhanden.

Zo is voor de toepassingsgebieden waar genormeerde kabel een vereiste is Jobarco’s KEMA-gekeurde series KVCC en KVCY een uitstekende oplossing. Voor de export- georiënteerde markt is de Trioflex-serie met UL-, CSA- en HAR-keur een uitkomst.

Daar waar brandveilige kabels benodigd zijn, is de Ecoflex-serie HHMB en HCHMB verkrijgbaar: halogeenvrij, low smoke en moeilijk brandbaar. 

En last but not least: de EQ-flex (European Quality)-serie. Deze bestaat uit markconform geprijsde stuurstroomkabels die voldoen aan de Europese richtlijnen voor laagspanningskabels. De serie omvat zowel onafgeschermde kabels als kabels met een gevlochten koperafscherming; vinylkabels die geschikt zijn voor uiteenlopende toepassingen in diverse markten. De EQ-flexen zijn prijsgunstige pvc kabels en zijn geschikt voor die markten waar, naast kwaliteit, prijs de belangrijkste factor is. Voor de Verum-deelnemers heeft Jobarco de korting op de EQ-flex (artikelkortingsgroep 10) per direct verhoogd naar 80%.