IMS Nederland organiseert Verspanersdag

IMS_verspanersdag.jpg

Verum leverancier IMS Nederland (voorheen Schmolz+Bickenbach) organiseert op 12 april a.s. een Verspanersdag, exclusief voor afnemers in de verspanende industrie.

IMS Nederland is sinds kort exclusief distributeur voor de Benelux van Prodec®, het superieur verspaanbare roestvast stafstaal van de Finse fabrikant Outokumpu. Hiermee zijn kostenbesparingen tot 50% per component mogelijk. Deze en andere voordelen worden door middel van praktijkvoorbeelden en demonstraties aangetoond.

Tevens komen ETG® en HSX® van fabrikant Steeltec aan bod. Deze (blank)staalsoorten onderscheiden zich van conventionele staalsoorten door hun treksterkte en bieden ongekende mogelijkheden bij het ontwikkelen en structureren van productieprocessen zoals bewerken, harden, richten, slijpen en ontbramen.

Het Verspanersforum geeft op deze dag inzicht in de factoren die de productie-efficiëntie beïnvloeden.

De seminars duren van 10.00 tot 15.30 uur. Daarna is er gelegenheid tot napraten met een hapje en een drankje in het pand van IMS Nederland, waar u ook uw contactpersonen kunt ontmoeten.

Verum deelnemers die actief zijn in de verspanende industrie, hebben inmiddels per e-mail een uitnodiging ontvangen. Wilt u zich aanmelden voor deze dag maar heeft u de uitnodiging gemist? Klik dan hier voor de online versie van de aanmeldingsbrief.