Hoffmann Group zet met catalogus 47 vol in op slijptechniek

Tools to make you better- dat is ons doel, iedere dag opnieuw. Daarom hebben wij met ingang van 1 augustus meer dan 10.000 nieuwe artikelen aan onze eShop toegevoegd, met uitgebreide artikelbeschrijvingen die het u nog makkelijker maken uw bestelling samen te stellen.

In totaal biedt onze eShop nu een assortiment van meer dan 70.000 geselecteerde kwaliteitsgereedschappen en hoogwaardige bedrijfsinrichtingen, alles uit één hand.

Heeft u nog geen eShop-account? Meldt u zich dan vandaag nog aan! Ga naar www.hoffmann-group.com en bekijk ons aanbod. Ook voor u hebben we de passende tools!

Al bijna 100 jaar proberen wij onze portfolio steeds beter te maken, en u steeds succesvoller. Wij versnellen daarom de digitalisering van onze processen en communicatie-middelen en optimaliseren continue onze eShop. Met ingang van 1 augustus 2017 is er weer een Nederlandstalige catalogus beschikbaar, zoals u van ons gewend bent.

De samenwerking tussen Verum en de Hoffmann Group heeft zich de laatste jaren wederom intensief ontwikkeld. Om deze samenwerking toekomstig nog meer kracht bij te zetten, heeft Hoffmann Group besloten om het aanbod schuur- en slijpmiddelen prijstechnisch sterk te verbeteren. Met het premium merk Garant, de industriekwaliteit Holex, in combinatie met producentondersteuning van onder meer 3M, Pferd en Lucas, is de gereedschapsspecialist de ideale partner om bewerkingsprocessen te optimaliseren.

Hoffmann.jpg