Hoffmann Group op de METAVAK 2017

Hoffmann Group presenteert nieuwe producten voor de professionele verspaning

Op 31 oktober en op 1 en 2 november a.s. wordt in de evenementenhal in Gorinchem de METAVAK gehouden. Tijdens deze beurs toont de Hoffmann Group (Stand 161) haar nieuwste producten voor de professionele verspaning. 'Innovative by nature' - met deze analogie voor innovatiekracht van de natuur onderstreept de Hoffmann Group haar pretentie om onder haar premium-merk GARANT voortdurend nieuwe hoogwaardige gereedschappen op de markt te brengen. 

CAM1_4.jpg
Als bijzondere highlights worden o.a. gepresenteerd: GARANT spiebaansteken, boren uit de productfamilie 'GARANT MasterSteel', de nieuwe GARANT PowerTang, een 90° tangentiale hoogrendement-hoekfrees, de nieuwste GARANT draaiverspaning met wisselplaten voor RVS en ECO – efficiënt cooling.

En dat is nog niet alles, want bij de Hoffmann Group is er ook een nieuwe boor met drie snijkanten, speciaal voor de professionele verspaning van staalbewerking met 's werelds grootste I/D-verhouding te zien. Dit gereedschap uit de productfamilie 'GARANT MasterSteel' completeert het assortiment hoogrendementboren.

Daarnaast is er een doorlopende demonstratie van het snel aan populariteit winnende gereedschapsuitgiftesysteem GARANT Tool24, dat onlangs nog is uitgebreid met een nieuwe versie voor ‘enkele-stuks-uitgifte, de GARANT Tool24 PickOne.

Verder hebben de bezoekers op de METAVAK 2017 ook de gelegenheid om de GARANT gereedschappen live te beleven:
Op het demoplein zal de Hoffmann Group een draaibank van Style CNC Machines, type Style 510 (1350 DBC) uitrusten met Eco VDI-houders en Eco draai-en steekhouders en deze live demonstreren. Hierbij is een technisch specialist aanwezig, die alle geïnteresseerden van informatie zal voorzien. Tevens heeft de Hoffmann Group een nauwe samenwerking met Dormac CNC Solutions. Op hun stand zal de 5-assige freesbank DNM350/5AX getoold worden met de GARANT MasterSteel Feed-boor, een TPC-frees, volradiusfrees, verzinkfrees en een kwarthol-radiusfrees en zal er een interessant werkstuk gemaakt worden.

Kortom, het is ditmaal extra de moeite waard om de METAVAK te bezoeken, want de Hoffmann Group zal als Europa’s toonaangevende systeempartner voor kwaliteitsgereedschap de beurs extra kleur geven.

Registreer uw komst naar de beurs

Hoffmann_Metavak.jpg