Hoffmann Group: meer innovaties en artikelen in de eShop

 MÜNCHEN, 01 augustus 2016 – De Hoffmann Group, Europa‘s toonaangevende systeempartner voor kwaliteitsgereedschap, breidt haar eShop (www.hoffmann-group.com) flink uit met nieuwe artikelen waaronder de jongste innovaties van het premium-merk GARANT. Met ingang van 1 augustus 2016 zullen rond 10.000 noviteiten en daarmee in totaal meer dan 70.000 geselecteerde kwaliteitsgereedschappen en hoogwaardige bedrijfsinrichting online beschikbaar zijn. Uitgebreide artikelbeschrijvingen maken het de klant nog eenvoudiger om snel en comfortabel de juiste winkelwagen samen te stellen.

FPT_Neuheiten-K47.jpg

Het online-aanbod van de Hoffmann Group werd in alle artikelgroepen herzien en vernieuwd. De grootste uitbreiding werd doorgevoerd in het onderdeel ‘Verspaning’, onder andere met innovaties bij hoogrendementboren van de productserie GARANT MasterSteel. Een aanzienlijk uitgebreider assortiment wordt gepresenteerd in de groep ‚Hand- en meetgereedschap‘. Hierin is voor het eerst een breed scala van elektrogereedschap van het merk Bosch opgenomen en is er gezorgd voor een nog ruimere keuze in persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM).

„Wij houden de markt permanent in het oog en reageren direct op nieuwe trends, zodat onze klanten snel vinden wat hun dagelijkse werk verbetert, en dat in de gewenste kwaliteit en uitvoering“, vertelt directievoorzitter van de Hoffmann Group Reinhard Banasch. „Daarom hebben wij rond 10.000 nieuwe posities en innovaties opgenomen en onder meer ook onze samenwerking met Bosch geïntensiveerd. Als systeempartner en One-Stop-Shop bieden wij onze klanten kwaliteitsproducten en service uit één hand.“

De Hoffmann Group forceert de digitalisering van haar processen en communicatiemiddelen en ontwikkelt de eShop daarom continu verder.