200722_Header_nieuwsbrief_Haprotech.jpg

  

 

Feest! Iedereen geslaagd!

Afgelopen weken vonden diverse examens plaats waaronder Visueel Lasinspecteur level 2 (VTW-2) en International Welding Coördinator level B (IWC-B). Wij mogen iedereen feliciteren! 

Oftewel een 100% score op zowel VTW-2 als IWC-B. Super trots op alle kandidaten welke hard hebben gestudeerd om dit mooie resultaat te behalen. Met een goed gevoel kunnen zij de zomer in. 

 

 

 

 

Start opleiding Lascoördinator  (IWC-B)

Klaar voor een (nieuwe) rol binnen je bedrijf? Als lascoördinator vervul je een belangrijke rol. De EN 1090 stelt duidelijke eisen aan de functie van lascoördinator. De verplichting voor het hebben van een lascoördinator geldt voor de uitvoeringsklasse EXC 2, 3, en 4. Volg bij ons de opleiding tot lascoördinator IWC-B en zorg dat je klaar bent om deze mooie rol te gaan of mogen vervullen! Neem gerust contact op voor meer informatie via opleiding@haprotech.nl of 0251-262916.

Start opleiding Visueel Lasinspecteur (VTW-2)

Het visueel inspecteren van laswerk en constructies is van toenemend belang. De opleiding lasinspecteur VTW-2 leidt kandidaten breed op volgens ISO-9712 zodat je hierna in staat bent laswerk en constructies visueel te inspecteren. Door vooraf laswerk goed visueel te beoordelen, kun je achteraf veel gedoe voorkomen. Weten waar je op moet letten, meten of het correct is, zorgt voor minder fouten. Fouten die niet hersteld hoeven worden, scheelt weer geld. Ook hier geldt dus vooraf investeren om achteraf een veelvoud te besparen. In oktober start deze 5 daagse dagopleiding.  

 

  

 

Overige opleidingen

Naast avondopleidingen en de cursus Visuele Lasinspectie kun je ook dagopleidingen, opfrisdagen (VTW-2 en IWC-B), de opleiding lascoördinator (IWC-B) bij ons volgen. Daarnaast kun  je bij ons terecht voor  bedrijfs- en persoonsgebonden certificeringen. Lasmethode- (LMK) en Lasserskwalificaties (LK) kunnen bij ons of bij de klant op locatie worden afgenomen. Wij zijn al vele jaren gemachtigd door DNV-GL om dit proces zelfstandig te voeren in samenwerking met hen. Van aluminiumlassen tot betonijzercertificeringen tot onderwaterlassen: Je kunt bij ons terecht.   

  

Zomersluiting School, maar wel bereikbaar

  

 

VCU audit

Veiligheid en gezondheid staat voor onze collega's voorop. Daarom zijn wij met ons uitzendbureau VCU gecertificeerd. VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties en is de Nederlandse norm voor de veiligheid van uitzendkrachten. Dit wordt jaarlijks getoetst. Onlangs zijn wij weer getoetst  en hebben onze jaarlijkse VCU audit weer gehaald!