Handlingsystemen van Roosen BPL

Roosen BPL ontwikkelt en fabriceert al meer dan 30 jaar hoogwaardige handlingsystemen. De kunststofindustrie, metaalverwerking, chemie, levensmiddelenindustrie, logistiek, verpakking en automobielindustrie gebruiken wereldwijd balancers van deze Verum-deelnemer. (bplhandling.com)

Zware lasten, grote radii, weinig ruimte of veeleisende producten? De handlingsystemen van Roosen BPL voldoen aan hoge eisen. Leer het hoge bedieningscomfort en de prestaties van de tilhulpen kennen; u bent welkom in hun demo-/showroom.

Voor elke toepassing levert Roosen BPL het passende handlingsysteem – altijd comfortabel, veilig (incl. CE-verklaring) en effectief. De standaard productlijn is de “EASY-SERIE”, daarnaast kunnen klantspecifieke tilhulpen gemaakt worden met behulp van de eigen engineering- en productie-afdelingen.

   
Easy_up_Roosen_BPL.jpgDeze volledig pneumatische balancer werkt door middel van een éénhandbediening en haak, waardoor hij multifunctioneel inzetbaar is.De tilhulp heeft een hoge hijs- en daalsnelheid, parkeerremmen en is optioneel verkrijgbaar op een mobiele onderplaat, zodat de hulp op diverse plaatsen in te zetten is. Meer informatie over dit product: www.bplhandling.com/#product Easy_sheet_Roosen_BPL.jpgDeze ergonomische plaat-balancer is met zijn vacuüm-lastopname ideaal voor veilig en betrouwbaar hijsen van plaatmateriaal.Operationeel op 6 bar luchtdruk is deze balancer eenvoudig in gebruik, onderhoudsarm en zeer veilig. Meer informatie over dit product:www.bplhandling.com/#product


Roosen BPL is een van de 11 bedrijven van Roosen Industries (roosenindustries.com). Roosen Industries is een internationaal georiënteerde groep met bedrijven in Nederland, België en India, gespecialiseerd in een breed scala aan metaalbewerkingen en mechatronica-assemblage. De gehele groep is NEN-EN-ISO 9001:2015-gecertificeerd.