Gratis demonstratie Fluid Fill Matic van Rhenus Lub voor Verum-deelnemers

 “De resultaten waren al snel buitengewoon goed. De percentages zijn altijd goed, we hebben geen last meer van schuimvorming. En het scheelt ons ook nog eens een halve FTE per jaar’’.

Paul Stevenhagen – VDL Groep

Rhenus_Lub_FFM.jpg 

Oil as a Service
Het automatisch bijvulsysteem “Fluid Fill Matic” voor watermengbaar koelsmeermiddel scoort goed in de maakindustrie als onderdeel van het concept “Oil as a Service”.

Automatisch bijvulsysteem
Automatisering is een veel voorkomende ontwikkeling in de verspaning. Robots rondom de verspaning zijn daarvan een goed voorbeeld. Maar het bijvullen van de koelsmeermiddelen gebeurt nog wel steeds handmatig. Het automatische bijvulsysteem, de Fluid Fill Matic, is daarom ons antwoord op uw vraag hiernaar.
Voor sommigen zal deze vorm van automatisering niet nieuw zijn. Wat wel nieuw is aan de Fluid Fill Matic is de betaalbaarheid en betrouwbaarheid. Ons systeem is voor 80% van de metaalbedrijven bereikbaar. Daarnaast is het heel snel terug te verdienen omdat er geen medewerkers meer nodig zijn voor het regelen van het olieniveau. Zij kunnen nu hun vaardigheden op een andere en betere manier inzetten. Daarnaast is het een uitkomst dat de machines niet stil hoeven te staan. Tot slot is de kans op schuimvorming aanzienlijk lager.

Voordeel voor Verum-deelnemers                                                                                          U als Verum-deelnemer willen we exclusief een gratis demonstratie op locatie aanbieden, zodat u vrijblijvend de Fluid Fill Matic in de praktijk kunt zien werken. In de maand  september nemen we hierover contact met u op.              

Contact 
Interesse in Oil As A Service of in de Fluid Fill Matic? Of heeft u vragen over het gebruik van uw koelsmeermiddelen? Neem dan contact op 0318 59 61 80, mail naar info@rhenuslub.nl of kijk op www.fluidfillmatic.nl

 KNOP BESPARINGSTOOL

(bereken hier direct uw ROI)

logo-rhenus-lub.jpg