ERIKS & pompen

ERIKS heeft het assortiment uitgebreid met een complete reeks centrifugaal- en verdringerpompen. In samenwerking met diverse pompfabrikanten is ERIKS in staat voor iedere applicatie de juiste pompoplossing te adviseren.

De juiste en efficiënte werking van een pomp is sterk afhankelijk van het proces en hoe het systeem is opgezet. Niet alleen de perszijde maar zeer zeker ook de zuigzijde dient goed te zijn ontworpen.

Naast pompen levert ERIKS allerlei componenten rondom de pomp. Appendages, instrumentatie, maar ook elektromotoren, frequentieregelaars lagers, koppelingen en mechanical seals behoren tot het standaard productassortiment.

De pompgroep binnen ERIKS bestaat uit vier specialisten, maar werkt nauw samen met collega-specialisten op het gebied van elektromotoren, koppelingen en mechanical seals. Hierdoor is er een brede kennis en kunde in huis.

Eriks_Pompen.jpg

Kortom: heeft u pomp- of pomp-gerelateerde vragen, neem dan contact op met de specialisten in Capelle a/d IJssel, tel.: 010-2841 1464 of Alkmaar, tel. 072-514 1690 of stuur een mail naar pompen@eriks.nl.