ERIKS verwerft distribiteurschap ARO-membraan- en plunjerpompen

ERIKS heeft recent een overeenkomst gesloten met ARO FIuid Management om ARO-membraan- en pistonpompen te vertegenwoordigen in de Nederlandse Industrie.

ARO is onderdeel van Ingersoll Rand. Dit bedrijf heeft meer dan 85 jaar ervaring met compressoren, powertools en pompen. ARO-membraan- en plunjerpompen zijn luchtaangedreven en kunnen worden ingezet voor een breed scala aan verpompbare vloeistoffen. Denk hierbij aan vloeistoffen die vaste deeltjes bevatten, stroperig zijn en/of kleverige eigenschappen hebben.

ARO heeft een bewezen industriële kwaliteit en betrouwbaarheid. Men onderscheidt zich op een aantal vlakken ten opzichte van andere fabrikanten, waaronder op het gebied van luchtconsumptie (die in het geval van ARO een van de laagste in de markt is), de 5 jaar garantie die men standaard biedt, standaardisatie en intelligente pompbesturingen die energie besparen en alarmen kunnen generen (bij bijvoorbeeld lekkage van membranen).

Voor ERIKS is het pakket dat ARO heeft een mooie aanvulling op het reeds bestaande pompenprogramma. Met ARO kan ERIKS een professionele en robuuste oplossing bieden voor zijn klanten in o.a. de Chemie, de Verpakkingsindustrie en Food & farma.

Met deze samenwerking is ERIKS nog beter in staat om klanten specialistisch advies te geven voor een optimale levensduur en de energie- en onderhoudskosten tot een minimum te beperken, waardoor een maximale TCO bereikt wordt.

 ERIKS_ARO.jpg