ERIKS lanceert nieuwe webshop met ruim 500.000 artikelen

ERIKS lanceert deze week officieel zijn nieuwe webshop in Nederland en België. De webshop bevat bij de introductie meer dan 500.000 werktuigbouwkundige artikelen voor de industriële markt. Het overgrote deel van de artikelen is direct uit voorraad leverbaar.

ERIKS heeft de ambitie om zijn marktleiderschap in werktuigbouwkundige componenten te vertalen naar een online platform, dat op het gebied van klantervaring en vernieuwing voorop loopt in de markt. De nieuwe ERIKS webshop biedt dan ook het bestelgemak zoals men dat van grote online retailers gewend is. Vooral handig is de mogelijkheid om via een live chatfunctie direct contact te hebben met ERIKS. Het webshop-assortiment bevat de productcategorieën: Afdichtingstechniek, Stromingstechniek, Aandrijftechniek, Lagertechniek, Gereedschappen, Onderhouds- en veiligheidsproducten, Industriële kunststoffen,  Rubbertechniek en Bedrijfsinrichting.

Via shop.eriks.nl is het voor bedrijven voortaan mogelijk om artikelen te zoeken, te bestellen en het orderproces verder te volgen. Bestellingen zijn leverbaar op eigen locatie of zijn gratis af te halen in één van de ERIKS Servicecenters verspreid over het land. Zie verder: shop.eriks.nl.

  ERIKS.jpg

Over ERIKS

ERIKS maakt deel uit van SHV Holdings; een multinationaal bedrijf, dat tevens bedrijven als Makro Cash & Carry, Mammoet, SHV Energy en NPM Capital onder zijn hoede heeft. ERIKS-groep heeft wereldwijd 450 vestigingen in 28 landen op 4 continenten en realiseert een omzet van ruim 2 miljard euro met zo’n 8.000 medewerkers.