Dormer Pramet op Demoweek 2019

Vanwege het succes van de vorige edities komt er weer een nieuwe Demoweek in 2019. De Demoweek biedt een unieke gelegenheid om in een ontspannen sfeer de laatste innovaties, live demonstraties op het gebied van machines, tooling, meten, software en automatisering te aanschouwen. Daarbij kunt u als bezoeker de uitdagingen in uw productieproces voorleggen aan de experts van de deelnemende bedrijven. Ook dit jaar zal Dormer Pramet weer op 3 locaties aanwezig zijn. U bent van harte welkom van 19 tot en met 22 maart 2019.

Nieuwe producten van Dormer Pramet
Tijdens de Demoweek kunt u kennismaken met een aantal nieuwe producten uit ons assortiment. Hierbij horen verschillende boren, tappen en frezen, te weten:

  • Dormer Force X en Force M high-performance volhardmetaal boren voor staal (Force X) en roestvast staal (Force M)
  • Dormer Shark line materiaal specifieke tap die met gemak 3xD tapt
  • Pramet SBN10 economische serie frezen en wisselplaten voor hoge voeding
  • Pramet SCN05C en SWN04C frezen voor hogere productiviteit bij 5-assig frezen in o.a. matrijs- en vormenbouw

Techniek als verbindende factor
De Demoweek is een initiatief van acht techniekbedrijven, waaronder Dormer Pramet, uit de omgeving van Ede en Veenendaal die min of meer dezelfde markt bedienen. De Demoweek 2019 staat in het teken van ‘verbinden’. Daarbij hebben we naast de verbinding van de verschillende productietechnieken en middelen ook de verbinding voor ogen tussen ons als leverancier en onze klanten. Technische bedrijven werken immers constant samen aan de nieuwste ontwikkelingen. Kennis wordt hierbij gebundeld en gedeeld. Dit noemen wij ‘smart manufacturing’. Kortom, techniek verbindt.

Maak een tocht door de techniek
Een groot voordeel van deze samenwerking voor de bezoekers van de Demoweek is dat de acht deelnemende bedrijven zich op 6 locaties op een korte afstand van elkaar bevinden. Zo kunnen de bezoekers zich in één dag laten informeren over de nieuwste ontwikkelingen en trends binnen de verspanende industrie.

ill_Demoweek.jpg