De nieuwe Dormer-catalogus mag u niet missen

De nieuwe Dormer-catalogus is vanaf nu beschikbaar in 20 talen en omvat het uitgebreide assortiment roterende gereedschappen van Dormer Pramet. De nieuwe catalogus bevat 50 nieuwe producten in vergelijking met de vorige editie.  

Dormer_catalog_2018.jpg

De nieuwste toevoegingen zijn de nieuwe Force X-volhardmetaalboren, de Hydra-boren met verwisselbare hardmetaal boorpunt en een compleet programma aan stiftfrezen.

Het assortiment draadsnijgereedschap van Dormer is ook aanzienlijk uitgebreid met de nieuwe Shark Line-machinetappen, roltappen en een volledig assortiment draadfrezen.

De populaire technische sectie is opnieuw opgenomen, met advies en ondersteuning voor een breed scala aan verspanende toepassingen.

Dormer Pramet biedt zowel veelzijdige als materiaalspecifieke snijgereedschappen, en voorziet zo in een verscheidenheid aan opties voor een groot aantal industriesegmenten zoals matrijs- en maltoepassingen, onderhoudsreparatie en -revisie (MRO) en algemene engineering.

Tijdens de Technishow (20 -23 maart Jaarbeurs Utrecht) zijn alle nieuwe producten en natuurlijk ook de catalogus te bekijken.

De catalogus is te downloaden op www.dormerpramet.nl. Voor een papieren exemplaar kunt u contact opnemen met onze afdeling customer service.