24/7 calamiteitenservice Technische Unie

Stel het is zaterdagavond en er vindt een grote storing plaats die met spoed materiaal vereist. Geen paniek! Met de 24/7 calamiteitenservice staat Technische Unie altijd voor u klaar. 

In noodgevallen biedt de 24/7 calamiteitenservice van Technische Unie u de mogelijkheid om binnen een kort tijdsbestek artikelen af te halen. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om de artikelen per koerier te laten bezorgen. Of het nu overdag is of midden in de nacht; men staat altijd voor u klaar. Oók in het weekend of tijdens feestdagen.

Hoe het werkt
Neem telefonisch contact op met Technische Unie en geef door welk artikel u nodig heeft. Technische Unie streeft ernaar om de gevraagde materialen binnen drie uur vanaf het magazijn naar uw locatie te versturen. Wilt u meer weten over de 24/7 calamiteitenservice van Technische Unie? Neem dan contact op met uw vertegenwoordiger. 

Kosten
Kosten van deze procedure bedragen € 180,00 per opdracht, tot een maximum van drie orderregels. Voor meerdere orderregels zal per regel een meerprijs van € 30,00 in rekening worden gebracht  Deze kosten zijn exclusief bezorgkosten, de bijkomende kosten zullen aan u worden doorberekend.

Voorwaarden

  • Op werkdagen kunt u de goederen bij ons afhalen tot 23.00 uur ‘s avonds en vanaf 07.00 uur ‘s morgens. De dienstdoende medewerker zal u aangeven waar en hoe laat u de goederen  kunt afhalen. Tussen 23.00 uur en 07.00 uur en tijdens het weekend en feestdagen kunnen wij u de goederen alleen per koerier bezorgen i.v.m. onze veiligheidsvoorschriften.
  • Wij streven naar een responsetijd, tussen de bevestiging van de dienstdoende medewerker en het vertrek van de koerier, van ca. 2,5 uur. Uiteraard is dit afhankelijk van de soort artikelen, ordersamenstelling en/of het tijdstip. De benodigde reistijd is niet inbegrepen in de responsetijd.
  • Met uitzondering van het snijden van kabel zal het gevraagde artikel van maandagochtend

07.00 uur tot en met vrijdagavond 23.00 uur in veel gevallen sneller beschikbaar zijn. De dienstdoende medewerker kan u bij orderopgave hierover informeren.

 TU_week_3.jpg