Castrol Hysol XBB en Castrol Alusol XBB: Optimale prestaties, veilig voor mens en milieu!

In navolging van de medio 2016 gelanceerde Alusol XBB introduceren Castrol en KSM Benelux met de Hysol XBB een volgende groep innovatieve metaalbewerkingsvloeistoffen behorende tot de ‘nieuwe vloeistofgeneratie’, die enerzijds garant staat voor optimale verspanende prestaties en anderzijds veilig voor mens en milieu is.

Productiviteit zonder concessies
Om het onderhoud van de verspaningsvloeistof binnen de perken te houden, maar tegelijkertijd geen concessies te moeten doen aan de totale prestaties, heeft Castrol de Alusol XBB en Hysol XBB geïntroduceerd. Deze watermengbare ‘high-performance’ metaalbewerkingsvloeistoffen zijn boorvrij, nitrietvrij, chloorvrij en bevatten geen (afgeleide) formaldehyde-houdende stoffen. Beiden zijn bovendien ontwikkeld op basis van een unieke technologie en kennen een opmerkelijke combinatie van eigenschappen met onder andere uitstekende verspanende eigenschappen, zeer hoge gereedschapsstandtijden, schonere machines, schonere onderdelen en een goede corrosiewering.
Daarmee zijn Alusol XBB en Hysol XBB  niet alleen optimaal veilig voor mens en milieu, ze leggen bovendien een gezonde basis voor verlenging van de vloeistofstandtijd binnen de verspanende industrie.

Meer info:
Uitgebreidere informatie over Castrol Hysol XBB en Castrol Alusol XBB: klik HIER 
en/of via KSM Benelux, tel. 0318-555129.

illustratie_artikel_Castrol_week_26.jpg