Ben jij een technisch talent? Kom naar de open inschrijfavond voor werkzoekenden bij Haprotech!

Zoek je een uitdagende baan in de techniek dan bent je bij Haprotech op het juiste adres. Haprotech is al meer dan 25 jaar een begrip in Noord-Holland en heeft haar netwerk opgebouwd bij technische bedrijven in Noord- en Zuid-Holland (elektrotechniek, constructie-, installatie-, scheeps-en jachtbouw). Haprotech Personeel heeft vacatures bij kleine werkplaatsen, middelgrote mkb-bedrijven en grote landelijk opererende organisaties.

Op woensdag 25 april a.s. kunnen werkzoekenden tussen 16:00 uur en 20:00 uur vrijblijvend bij Haprotech Personeel binnen lopen om kennis te maken. In overleg met de potentiele kandidaat bespreken we wensen en mogelijkheden en zoeken een uitdagende, passende functie. Persoonlijke ontwikkeling en groei zijn daarin zeer belangrijk, Haprotech denkt graag mee. Iedereen is welkom op de Rooswijkweg

Talenten uit de metaal- en installatietechniek kunnen direct een gratis lastest afleggen het opleidingscentrum. Zo wordt een niveau vastgesteld om te kunnen bepalen welke loopbaan het beste bij je past. Iedereen is welkom op de Rooswijkweg 191 te Velsen-Noord. Telefoon: 0251-262917. www.haprotechpersoneel.nl.

 180424_Lasserlogotest2.jpg